AD
AD
AD
play

 

၁ - ဘယ္ကလာမွန္းမသိ

သံလြင္ဆီကုိ အသားအေရ လိမ္းတာပဲျဖစ္ျဖစ္၊ ဟင္းခ်က္ရာမွာ သံုးတာပဲျဖစ္ျဖစ္ အမွတ္တံဆိပ္ခိုင္မာမႈမရွိတဲ့ သံလြင္ဆီကုိ မသံုးသင့္ပါဘူး။

၂ - အေၾကာ္

play

 

ေၾကာ္ဖို႔အတြက္ အိုးထဲ ထည့္တဲ့အခါ မီးအလြန္ျပင္းတာေၾကာင့္ သံလြင္ဆီရဲ႕ အဓိကဓာတ္ေတြျဖစ္တဲ့ အိုမီဂါဖက္တီးနဲ႔ antioxidants ဓာတ္ေတြ ျပယ္သြားပါတယ္။

၃ - အကင္

play

 

တူးနံ႔ အလြန္အကၽြံထြက္တာ၊ အနံ႔စူးတာမ်ိဳးကို ကာကြယ္ဖို႔ အကင္ေတြလုပ္ရာမွာ သံလြင္ဆီကို သံုးပါတယ္။ ဒါေပမဲ့ ဂက္စ္နဲ႔ သံုးရတဲ့ အကင္မီးဖိုေတြမွာေတာ့ သံလြင္ဆီကို မသံုးသင့္ပါဘူး။

၄ - ဝက္ျခံ

ဝက္ျခံျဖစ္ေလ့ရွိသူေတြအတြက္ သံလြင္ဆီ မသံုးသင့္ပါဘူး။ ဝက္ျခံျဖစ္တတ္တဲ့ အသားအေရမွာ ေမြးညႇင္းေပါက္ေတြ ပိတ္သြားႏုိင္ပါတယ္။

Photos & Source: Prevention

ဤအေႀကာင္းအရာကို သင္ဘယ္လိုထင္ပါသလဲ။
AD
AD