၁ - အနံ့ပြင်း အစားအစာ
ငရုတ်သီး၊ ဂျင်း၊ ကြက်သွန်ဖြူနဲ့ အမွှေးနံ့သာတွေကို အလွန်အမင်းထည့်သုံးခြင်းကို လျှော့ချပါ။
၂ - အသား
အသားစားခြင်းကိုလည်း လျှော့ချပါ။ အသားစားများရင် ချွေးနံ့ပြင်းပါတယ်။
၃ - အရက်
အရက်ဟာလည်း ချွေးနံ့ပြင်းစေပါတယ်။
၄ - အကြော်
ကြော်ထားတဲ့ အစားအစာတွေ စားခြင်းကိုလည်း လျှော့ပါ။ ဆီတွေပါဝင်မှုများတာကြောင့် အချိန်ကြာလာတာနဲ့အမျှ အစာခြေညက်မှု ပုံမှန်မဟုတ်ဘဲ ခန္ဓာကိုယ်အနံ့ပြင်းစေပါတယ်။
Photos & Source: Zee News