Food & Recipe: လက္နဲ႔စားသင့္တဲ့ အေၾကာင္းအရင္း (၃) ခ်က္

ပိုေကာင္းတဲ့ အစာေျခပံုစံကို ရပါတယ္။

play

 

၁ - အပူကိုသိတယ္

ပူေနတဲ့အစာေတြကို လက္က ခံစားမိတာေၾကာင့္ မစားျဖစ္ေတာ့ပါဘူး။ ဇြန္းေတြ၊ တူေတြနဲ႔ ဆုိရင္ ေတာ္ရုံပူတာေလာက္ကို စားေသာက္မိတတ္ပါတယ္။ ဒီလိုပူတဲ့အစာေတြကို စားတာဟာ က်န္းမာေရးအတြက္ မေကာင္းပါဘူး။

၂ - အစာေျခစနစ္

play

 

အစာကိုလက္နဲ႕ထိတဲ့အခါ ဦးေႏွာက္က စားေတာ့မွာျဖစ္ေၾကာင္း အစာအိမ္ကို သတင္းပို႔ပါတယ္။ ဒါဟာ အစာအိမ္မွာ အစာေျခဖို႔အတြက္ လိုအပ္တဲ့ျပင္ဆင္မႈေတြ လုပ္ေစျပီး ပိုေကာင္းတဲ့ အစာေျခပံုစံကို ရပါတယ္။

၃ - လက္

play

 

လက္နဲ႔စားတဲ့အတြက္ ပိုျပီးလြတ္လပ္ကာ အာရုံခံစားမႈေကာင္းပါတယ္။

Photos & Source: Zee News

ဤအေႀကာင္းအရာကို သင္ဘယ္လိုထင္ပါသလဲ။

ေနာက္ဆံုးရ သတင္းမ်ား