Food & Recipe: ေထာပတ္သီးမွည့္ကို ပံုစံမပ်က္ေစဘဲ လွလွေလးလွီးနည္း

ေထာပတ္သီးမွည့္ကို အစိတ္ပါးပါးေလးေတြလွီးဖို႔ လွ်ိဳ႕ဝွက္ခ်က္ေတာ့ရွိပါတယ္။

play

 

အစားအေသာက္ေတြ ျပင္ဆင္ရာမွာ ေသေသသပ္သပ္နဲ႔ ျပင္ဆင္တတ္မယ္ဆုိ ပိုၿပီးစားခ်င္စဖြယ္ျဖစ္ရပါတယ္။ ဟင္းသီးဟင္း႐ြက္သုပ္ေတြနဲ႔ အျခားစားဖြယ္ေတြမွာ ေထာပတ္သီးကို လွလွေလးဆင္ယင္ဖုိ႔အတြက္ လွီးျဖတ္ရတာ မလြယ္လွပါဘူး။ မွည့္ေနတဲ့ေထာပတ္သီးက ထိလိုက္တာနဲ႔ပံုပ်က္သြားေရာေလ။ ေထာပတ္သီးမွည့္ကို ပံုစံမပ်က္ လွီးႏိုင္တဲ့ လွ်ိဳ႕ဝွက္ခ်က္ကို ေျပာျပပါ့မယ္။

play

 

ပထမဆံုးအေနနဲ႔ ေထာပတ္သီးကို ေဒါင္လိုက္ ထက္ျခမ္းျခမ္းပါ။ အေစ့ကို ဖယ္ထုတ္္လိုက္ပါ။

play

 

ေထာပတ္သီးျခမ္းကို ေဒါင္လိုက္ ဓားထက္ထက္နဲ႔ လွီးေပးရပါမယ္။ ဓားကထက္ေနရင္ လက္နဲ႔အင္အားသံုးစရာမလိုေတာ့ ပံုစံမပ်က္ေတာ့ဘူးေပါ့။

play

 

လွီးျဖတ္ၿပီးရင္ေတာ့ ပံုပါအတိုင္း ဇြန္းေလးနဲ႔ အသာအယာ ခပ္ယူလိုက္မယ္ဆုိရင္ ပံုစံမပ်က္ ေထာပတ္သီးစိတ္ေလးေတြ ရလာပါလိမ့္မယ္။

Source : Food

ဤအေႀကာင္းအရာကို သင္ဘယ္လိုထင္ပါသလဲ။

ေနာက္ဆံုးရ သတင္းမ်ား