AD
AD
AD

ေရဓာတ္ပါဝင္မႈ ျမင့္မားၿပီး ကယ္လိုရီ မပါသေလာက္နည္းတဲ့ သခြားသီးဟာ ေႏြရာသီမွာ စားလို႔အေကာင္းဆံုးပါပဲ။ ဂ်ိဳးဂ်ိဳးဂၽြတ္ဂၽြတ္ ကိုက္ဝါးၿပီး မ်ိဳခ်လိုက္ရင္ ရင္ထဲမွာ ေအးေနေရာေလ။ ရင္ေအးေစမယ့္ သခြားသီးကို အသုပ္ေလးလည္းလုပ္စားလို႔ရတာပဲ။

play

 

သခြားသီးသုပ္ လုပ္စားမယ္ဆုိရင္ သခြားသီးစိမ္းစိမ္းက်စ္က်စ္ေလးေရြးပါ။ ဝါၿပီးပြေနရင္ အသုပ္လုပ္စားလို႔မေကာင္းဘူး။ သံလြင္ဆီ၊ apple cider vinegar ၊ ၾကက္သြန္ၿမိတ္၊ ျငဳပ္ေကာင္းမႈန္႔၊ သၾကား၊ ဆားတုိ႔ပဲ လိုပါတယ္။ အဆိမ့္ႀကိဳက္ရင္ေတာ့ ေျမပဲ/ႏွမ္း ျဖဴးျပီးစားလို႔ရတယ္။

play

 

သခြားသီးေတြကို ပါးပါးလွီးၿပီး အရသာေတြထည့္ကာ နယ္ေပးရံုပဲေပါ့။ သံပရာသီးမသံုးဘဲ ပန္းသီးအရက္ရွာလကာရည္ကို သံုးတာက အနံ႔အရသာကို ပိုေကာင္းေစတယ္ေလ။

play

 

ပူရွိန္းရွိန္း ေအးေအးေလးနဲ႔ စားလို႔ေကာင္းပါတယ္။ ၾကက္သြန္ၿမိတ္ေလးေတြကိုေတာ့ ပါးပါးလွီးထည့္ေပါ့။ တခ်ိဳ႕ကေတာ့ ပူစီနံကို အစားထိုး သံုးၾကပါတယ္။

ဤအေႀကာင္းအရာကို သင္ဘယ္လိုထင္ပါသလဲ။
AD

AD