AD
AD
AD
play

 

ပန္းေဂၚဖီကို ဟင္းလ်ာအေနနဲ႔ အမ်ိဳးမ်ိဳး ခ်က္ျပဳတ္ေၾကာ္ေလွာ္ကာ စားသံုးၾကပါတယ္။ သြားေရစာအျဖစ္နဲ႔ ျပဳလုပ္ၿပီး စားမယ္ဆုိရင္လည္း ရေသးတယ္။ မလုပ္စားဖူးဘူးဆုိရင္ ဒီနည္းေလးနဲ႔ လုပ္စားၾကည့္ပါလား။ ပန္းေဂၚဖီတစ္ပြင့္စာကို လုပ္စားၾကမယ္ေလ။ ၾကက္ဥတစ္လံုး၊ ဆား၊ ေပါင္မုန္႔ေျခာက္မႈန္႔၊ ခ်ိစ္အမာ၊  ၾကက္သြန္ျဖဴတုိ႔ လိုအပ္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔ ခ်ိစ္ခဲတုိ႔ကို မႊမႊေလးေတြျဖစ္ေအာင္ ျခစ္ထားေပးပါ။

 

ပထမဆံုးအေနနဲ႔ ပန္းေဂၚဖီကို ျပဳတ္ပါမယ္။ ဆားေလးနည္းနည္းထည့္ၿပီးျပဳတ္ပါ။ အရမ္းႏူးသြားေအာင္ မျပဳတ္ရပါဘူး။ အေရာင္ေျပာင္းသြားၿပီဆုိရင္ အိုးထဲကဆယ္ၿပီး ဓားနဲ႔ ႏုပ္ႏုပ္စင္းလိုက္ရပါတယ္။ ပူေနတုန္းေလး ႏုပ္ႏုပ္စင္းမွ ပိုအဆင္ေျပပါတယ္။ ၿပီးရင္ေတာ့ ပန္းေဂၚဖီေတြနဲ႔အတူ ၾကက္ဥ၊ ဆား၊ ေပါင္မုန္႔ေျခာက္အမႈန္႔၊ ခ်ိစ္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴတုိ႔ကို ေရာထည့္ၿပီး ဇြန္းေလးနဲ႔ နယ္ေပးပါ။ လက္နဲ႔နယ္မယ္ဆိုရင္ ပန္းေဂၚဖီေတြ ေပ်ာ့ၿပဲသြားႏုိင္ပါတယ္။ ၁၅ မိနစ္မွ မိနစ္ ၂၀ ထိ ထားလိုက္ရင္ နယ္ထားတာေတြ ေအးသြားပါလိမ့္မယ္။

play

 

ၿပီးသြားရင္ေတာ့ ကိုယ္လိုခ်င္တဲ့ ပံုစံေလးအတိုင္း ပံုေဖာ္လို႔ရပါၿပီ။ ေလးေထာင့္တံုးေလးေတြလုပ္မလား အဝိုင္းျပားေလးေတြလုပ္မလား စိတ္ႀကိဳက္သာေရြး။ ဒီလိုမွမဟုတ္လည္း ပံုစံခြက္ေလးေတြနဲ႔ထည့္ဖုတ္လည္း ရပါတယ္။ ပံုစံရၿပီဆို မီးဖိုထဲမွာ အပူခ်ိန္ ၄၀၀ ဒီဂရီဖာရင္ဟိုက္ (၂၀၀ ဒီဂရီဆဲလ္စီးယပ္)နဲ႔ မိနစ္ ၂၀ ၾကာ ဖုတ္ေပးရပါမယ္။ အခ်ိန္ေစ့သြားၿပီဆုိရင္ မီးဖိုကိုဖြင့္လိုက္တာနဲ႔ အနံ႔ေလးေမႊးၿပီး အညိဳေရာင္သမ္းေနတဲ့ ပန္းေဂၚဖီ Tot ေလးေတြ ရၿပီေပါ့။ လူႀကိီးလည္းႀကိဳက္ ကေလးလည္းႀကိဳက္တဲ့ အရသာရွိရွိ Tot ေလးေတြကို လုပ္စားၾကည့္ပါလို႔.......။

Source : Tasty

ဤအေႀကာင္းအရာကို သင္ဘယ္လိုထင္ပါသလဲ။
AD

AD