Food & Restaurants Review: ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ႔ ၾကာပြင့္ပံုေလး ေဖာ္ရေအာင္

ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို မလီွးျဖတ္မီမွာ ေရခဲေရနဲ႔စိမ္ပါ။

 

အစားအစာတစ္ခု စားခ်င္စဖြယ္ျဖစ္ေစဖို႔ဆိုတာ အနံ႔အရသာနဲ႔တင္ မၿပီးပါဘူး။ ခင္းက်င္းျပင္ဆင္မႈလည္း လိုပါေသးတယ္။ ဟင္းပြဲေတြမွာ စားလို႔ရတဲ့အရာေတြနဲ႔ပဲ လွပေအာင္ဆင္ယင္ဖို႔ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို အသံုးမ်ားပါတယ္။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ႔ ၾကာပြင့္ပံုစံေလး ျပဳလုပ္ၾကရေအာင္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးမွည့္ မာမာေလးတစ္လံုးနဲ႔ အခြံႏႊာတဲ့ဓားေသးေသး (ပံုစံပိုလွခ်င္ရင္ေတာ့ လႊလိုဓားသြားကိုေရြးပါ) တစ္လက္ လိုအပ္ပါမယ္။ အေရးႀကီးတာက ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို မလီွးျဖတ္မီမွာ ေရခဲေရနဲ႔စိမ္ဖုိ႔ပါ။ ဒီေတာ့မွ ပံုလွလွေလးထြက္လာမွာေပါ့။

play

 

ခရမ္းခ်ဥ္သီးအလယ္တည့္တည့္ကို ဓားထိုးသြင္းၿပီး N ပံုသဏၭာန္မ်ဥ္းေစာင္းေတြျဖစ္ေအာင္ လွီးေပးပါ။ တစ္ခုနဲ႔တစ္ခုၾကားမွာ ၂ စင္တီမီတာခန္႔ ခ်န္ထားရပါမယ္။ ၿပီးရင္ ႏွစ္ပိုင္း ခြဲထုတ္လိုက္ပါ။

play

 

ခုဆုိရင္ ပန္းပြင့္ပံုေလး ျမင္ရမွာျဖစ္ပါတယ္။ မ်ဥ္းေစာင္းေတြအတိုင္း အျပင္အလႊာကို ဓားပါးေလးနဲ႔ အရာေပးၿပီး ဓားနဲ႔ခြာလိုက္ပါ။ ဒါဆိုရင္ ပြင့္ဖတ္ေလးေတြျပန္႔ကားေနတဲ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီးၾကာပြင့္ေလးကို ရသြားပါၿပီ။

Source : Instructable

ဤအေႀကာင္းအရာကို သင္ဘယ္လိုထင္ပါသလဲ။

ေနာက္ဆံုးရ သတင္းမ်ား