Food & Travel: ပန္းေဂၚဖီစိမ္းဟာ အေကာင္းဆံုးအစားအစာ ျဖစ္ရတဲ့ အေၾကာင္းအရင္း

Flavonoids ေရာင္ျခယ္ပစၥည္းဟာ ေရာဂါေတြကို ခႏၶာကုိယ္က တံု႔ျပန္ရာမွာ ကူညီႏိုင္တယ္လို႔ သုေတသနေတြက ေတြ႕ရွိထားပါတယ္။

play

 

ပန္းေဂၚဖီစိမ္းစားျခင္းဟာ အျခားသစ္သီးဝလံေတြထက္ ပိုမို အက်ိဳးအာနိသင္မ်ားတယ္လို႔ သိရပါတယ္။ ႏွလံုးေရာဂါ၊ ကင္ဆာ၊ ဆီးခ်ဳိေသြးခ်ိဳနဲ႔ အျခားေရာဂါေတြ ျဖစ္ပြားျခင္းကိုလည္း ေလ်ာ့ခ်ေပးပါတယ္။

play

 

ပန္းေဂၚဖီစိမ္းမွာ ေတြ႕ရတဲ့ Flavonoids ေရာင္ျခယ္ပစၥည္းဟာ ေရာဂါေတြကို ခႏၶာကုိယ္က တံု႔ျပန္ရာမွာ ကူညီႏိုင္တယ္လို႔ သုေတသနေတြက ေတြ႕ရွိထားပါတယ္။ သံုးရက္တစ္ခါစားေပးျခင္းနဲ႔ ကိုယ္ခံအားစနစ္ကို တုိးတက္ေစပါတယ္။ ဗီတာမင္ B6၊ B1၊ E၊ A၊ ပိုတက္ဆီယမ္၊ ေကာ္ပါးနဲ႔ အျခား ဓာတ္သတၱဳေပါင္းမ်ားစြာလည္း ပါဝင္ျပီး ခႏၶာကိုယ္အတြက္ အသင့္ေလ်ာ္ဆံုးအစားအစာ ျဖစ္ပါတယ္။

Photos & Source: Daily Mail

ဤအေႀကာင္းအရာကို သင္ဘယ္လိုထင္ပါသလဲ။

ေနာက္ဆံုးရ သတင္းမ်ား