Food & Travel: ၾကက္ဥဟက္ဖရိုင္ကို လွေအာင္ ေၾကာ္နည္း

ၾကက္ဥကိုခြဲတဲ့ အခါ ခပ္ျပင္းျပင္းရိုက္စရာမလိုဘဲ အက္ရာျဖစ္ေလာက္ေအာင္ လုပ္ျပီး ပံုပါအတုိင္း လက္မႏွစ္ဖက္သံုးကာ ခြဲခ်ပါ။

play

 

မကပ္တဲ့ အုိးျပားကုိ မီးျပင္းျပင္းနဲ႔ တစ္မိနစ္ထားပါ။

play

 

 ေထာပတ္ထည့္ကာ အရည္ေပ်ာ္ျပီး ဆီျဖစ္သြားတဲ့ထိ အပူေပးပါ။ ဆီက်က္လာျပီဆုိရင္ ၾကက္ဥကို ခြဲထည့္လိုက္ျပီး မီးကိုလည္း အလတ္အလယ္ေလာက္ ေလွ်ာ့ခ်လိုက္ပါ။

play

 

စားပြဲတင္ဇြန္း တစ္ဝက္ခန္႔ေလာက္ရိွတဲ့ ေရကို အိုးထဲထည့္လိုက္ျပီး စကၠန္႔သံုးဆယ္ေလာက္ အဖံုးအုပ္ထားပါ။ ျပီးရင္ေတာ့ အဖံုးကုိ လွန္ျပီး ၾကက္ဥကို အိုးထဲကေန ပန္းကန္ျပားေပၚေလွ်ာျပီးထည့္လိုက္ရုံပါပဲ။

play

 

ၾကက္ဥကို ခြဲတဲ့အခါ ခပ္ျပင္းျပင္းရိုက္စရာမလိုဘဲ အက္ရာျဖစ္ေလာက္ေအာင္လုပ္ျပီး ပံုပါအတုိင္း လက္မႏွစ္ဖက္သံုးကာ ခြဲခ်ပါ။

Photos & Source: Lifehacker

ဤအေႀကာင္းအရာကို သင္ဘယ္လိုထင္ပါသလဲ။

ေနာက္ဆံုးရ သတင္းမ်ား