Food & Travel: ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ႔ ႏွင္းဆီပြင့္ေလး ျပဳလုပ္နည္း

အနာအဆာမပါတဲ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီးျဖစ္ဖုိ႔ အေရးႀကီးပါတယ္။

play

 

အစားအေသာက္ဟင္းလ်ာပြဲေတြကို တည္ခင္းရာမွာ ႏွင္းဆီပြင့္ပံု ျပဳလုပ္ထားတဲ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေတြကို ထည့္သြင္းေပးၾကတာ ျမင္ဖူးမွာပါ။ ခ်စ္ဖုိ႔လည္းေကာင္းသလို စားလုိ႔လည္းရတာမို႔ ႏွစ္သက္ၾကပါတယ္။ ဟင္းပြဲကိုလည္း ပိုၿပီး အျမင္တင့္တယ္သြားတာေပါ့။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးႏွင္းဆီပြင့္ေလးလုပ္ရတာ မခက္ပါဘူး။

play

 

အ႐ြယ္အစား မႀကီးမေသးလြန္းတဲ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီးမာမာေလးကို ေ႐ြးခ်ယ္ပါ။ ဓားပါးေလးတစ္လက္နဲ႔ပဲ ပံုေဖာ္ရမွာျဖစ္လုိ႔ ဓားက ထက္ေနဖုိ႔ေတာ့ လိုပါတယ္။

play

 

ခရမ္းခ်ဥ္သီးရဲ႕ေအာက္ဘက္ ထိပ္ဖ်ားကို စၿပီးအခြံႏႊာပါ။ အခြံကို ျပတ္ထြက္မသြားေစဘဲ ဝိုက္ဝိုက္ၿပီး ႏႊာသြားရမွာျဖစ္ပါတယ္။ ပန္းသီးအခြံႏႊာသလိုမ်ိဳးနဲ႔ အတူတူပါပဲ။ ဒါေပမဲ့ ႏွင္းဆီပြင့္ေလးလုပ္မွာဆုိေတာ့ အခြံကိုျပတ္မသြားေအာင္ ဂရုစိုက္ရပါတယ္။

play

 

ရလာတဲ့အခြံကို ပံုထဲကလို လိပ္ေပးရမွာျဖစ္ပါတယ္။ တင္းတင္းေလးလိပ္ပါ။ အခြံဆံုးခါနီးေရာက္ရင္ေတာ့ နည္းနည္းေလ်ာ့ေလ်ာ့ လိပ္ရပါမယ္။

play

 

အားလံုးၿပီးသြားတဲ့အခါ လွပတဲ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီးႏွင္းဆီေလး ရၿပီေပါ့။ ဟင္းပြဲေတြကို ပိုလွသြားေအာင္ တန္ဆာဆင္လို႔ရပါၿပီ။

ဤအေႀကာင္းအရာကို သင္ဘယ္လိုထင္ပါသလဲ။

ေနာက္ဆံုးရ သတင္းမ်ား