Food & Travel: အေရခံြၾကြပ္ျပီး အသားႏူးအိေနမယ့္ ငါးေၾကာ္နည္း

အေရခြံၾကြပ္ေအာင္ေၾကာ္ရင္းနဲ႔ အထဲက အသားပါ ၾကြပ္သြားတတ္ပါတယ္။

play

 

ငါးကို ေၾကာ္တဲ့အခါ အေရခြံပဲ ၾကြပ္ျပီး အထဲကအသားက ႏူးအိေနဖို႔ဆိုတာ သိပ္ေတာ့မလြယ္ပါဘူး။ အေရခြံၾကြပ္ေအာင္ေၾကာ္ရင္းနဲ႔ အထဲက အသားပါ ၾကြပ္သြားတတ္ပါတယ္။ ဒီအတြက္ နည္းရွိပါတယ္။

play

 

အုိးျပားကို ငါး အေရခြံျမႇပ္ေလာက္ေအာင္ ဆီထည့္ပါ။ ဆီပြက္လာျပီဆုိရင္ ငါးကို အေရခြံပါတဲ့ပိုင္းဘက္ကို ေအာက္မွာထားျပီး အုိးထဲထည့္ေၾကာ္ပါ။ ေၾကာ္ေနတုန္းမွာ ေရခဲထည့္ထားတဲ့ ခြက္နဲ႔ အေပၚကေန ပံုမွာ ျပထားတဲ့အတုိင္း ဖိထားေပးရမွာ ျဖစ္ရပါတယ္။ အိမ္မွာ သတၱဳခြက္မ်ိဳးမရွိဘူးဆိုရင္ေတာ့ စတီးအုိးအေသးထဲ ေရခဲထည့္ျပီး လုပ္လို႔ရပါတယ္။

play

 

 ဒါေပမဲ့ ေၾကာ္ေနတဲ့အခ်ိန္မွာ အေပၚကေရခဲခြက္ကို ကိုင္တဲ့အခါ အဝတ္သံုးပါ။

Photos & Source: Kitchn

ဤအေႀကာင္းအရာကို သင္ဘယ္လိုထင္ပါသလဲ။

ေနာက္ဆံုးရ သတင္းမ်ား