Health: ဟင္းသီးဟင္း႐ြက္ဆီနဲ႔ ခ်က္ျပဳတ္ျခင္းေၾကာင့္ ကင္ဆာနဲ႔ဆီးခ်ိဳ ျဖစ္ပြားႏိုင္

ခ်က္ျပဳတ္စားေသာက္ဖုိ႔ အေကာင္းဆံုးကေတာ့ သံလြင္ဆီပါ။

play

 

ႏွလံုးေသြးေၾကာဆုိင္ရာပညာ႐ွင္ ေဒါက္တာ အဆင္းမ္မယ္လ္ဟိုထရာက ဟင္းသီးဟင္း႐ြက္ဆီေတြရဲ႕ အႏၱရာယ္ကို ထုတ္ေဖာ္ေျပာၾကားၿပီး သတိေပးလိုက္ပါတယ္။

ဟင္းသီးဟင္း႐ြက္ဆီေတြနဲ႔ ခ်က္ျပဳတ္ျခင္းေၾကာင့္ ႏွလံုးေရာ၊ အမွတ္ ၂ အမ်ိဳးအစား ဆီးခ်ိဳအျပင္ ကင္ဆာေရာဂါေတြကိုလည္း ျဖစ္ပြားေစႏိုင္တယ္လို႔ သူက ဆုိပါတယ္။ ဟင္းသီးဟင္း႐ြက္ဆီေတြဟာ အပူနဲ႔ထိေတြ႔တဲ့အခါ ဓာတုျဒပ္ေပါင္းတစ္မ်ိဳး ထြက္လာၿပီး လူကိုအႏၱရာယ္ျဖစ္ေစတာပါ။

play

 

ေနၾကာဆီ၊ ေျပာင္းဆီနဲဲ႔ ဟင္းသီးဟင္း႐ြက္ဆီေတြဟာ အပူခ်ိန္ျပင္းျပင္းေအာက္မွာ အထားမခံပါဘူး။ အယ္လ္ဒီဟိုက္လို႔ေခၚတဲ့ ျဒပ္တစ္မ်ိဳး ေပၚထြက္လာၿပီးေနာက္ လူကိုေဘးျဖစ္ေစတယ္လို႔ ေဒါက္တာအဆင္းမ္က သတိေပးထားပါတယ္။ အပူ႐ွိန္ျပင္းျပင္းနဲ႔ ခ်က္ျပဳတ္ျခင္းက ႏွလံုးေရာဂါနဲ႔ ကင္ဆာကို ျဖစ္ပြားေစႏိုင္တာကိုလည္း သတိထားသင့္ပါတယ္။

Source : Mail Online

ဤအေႀကာင္းအရာကို သင္ဘယ္လိုထင္ပါသလဲ။

ေနာက္ဆံုးရ သတင္းမ်ား