Health: အဆစ္အျမစ္ေတြ ေရာင္ရင္ ေရွာင္ရွားသင့္တဲ့ အစားအစာ (၄) မ်ိဳး

ႏုိ႔ထြက္ပစၥည္းေတြကိုလည္း ေရွာင္သင့္ပါတယ္။

play

 

၁ - အေၾကာ္

play

 

ေၾကာ္ထားတဲ့ အစားအေသာက္ေတြကို ေရွာင္သင့္ပါတယ္။ အထူးသျဖင့္  အိုမီဂါ ၆ ဖက္တီးအက္ဆစ္ပါဝင္မႈ ျမင့္မားတာေၾကာင့္ ဟင္းသီးဟင္းရြက္ဆီနဲ႔ ေၾကာ္ထားတဲ့ အစားအေသာက္ေတြကို ေရွာင္သင့္ပါတယ္။

၂ - အခ်ိဳရည္

play

 

ေသြးတြင္း အက္ဆစ္ျဖစ္ေပၚမႈ ျမင့္မားေစတာေၾကာင့္ ဆုိဒါပါဝင္တဲ့ အခ်ိဳရည္မ်ိဳးေတြကိုလည္း ေရွာင္သင့္ပါတယ္။ ေရနဲ႔ လက္ဖက္ရည္မ်ိဳးကို ေျပာင္းလဲေသာက္သံုးသင့္ပါတယ္။

၃ - ေကာ္ဖီ

play

 

ေသြးတြင္း အက္ဆစ္ပမာဏကို ျမင့္မားရုံတင္မကဘဲ ေရာင္ရမ္းတာေတြကိုပါ ျဖစ္ေစပါတယ္။

၄ - ႏုိ႔ထြက္ပစၥည္း

play

 

ခ်ိစ္ေတြ၊ ေထာပတ္ေတြလို ႏုိ႔ထြက္ပစၥည္းေတြကိုလည္း ေရွာင္သင့္ပါတယ္။ သူတို႔မွာ ပါဝင္္တဲ့ ပရိုတိန္းပမာဏေၾကာင့္ နာက်င္မႈကို ျဖစ္ေစပါတယ္။

Photos & Source: Zee News

ဤအေႀကာင္းအရာကို သင္ဘယ္လိုထင္ပါသလဲ။

ေနာက္ဆံုးရ သတင္းမ်ား