AD
AD
AD
play

 

ၾကက္ဥစားျခင္းဟာ ႏွလံုးအတြက္ မေကာင္းဘူးဆုိတာ ဒ႑ာရီပံုျပင္တစ္ပုဒ္သာ ျဖစ္တယ္လုိ႔ ပညာရွင္မ်ားက ဆုိပါတယ္။ ,ယင္းသို႔ မဟုတ္တဲ့အျပင္ ၾကက္ဥဟာ ေရာဂါေတြျဖစ္ေပၚေစေအာင္ တြန္းအားေပးတဲ့ ဓာတ္ေတြကိုေတာင္ ေလွ်ာ့ခ်ေပးႏိုင္တယ္လို႔ ဆုိပါတယ္။

သိပၸံပညာရွင္မ်ားက အရြယ္ေရာက္ၿပီးသူ တစ္သိန္းခန္႔ရဲ႕ ေန႔စဥ္စားေသာက္ပံုကို ၾကည့္ၿပီး သုေတသနလုပ္ခဲ့တာ ျဖစ္ပါတယ္။

play

 

ယင္းေလ့လာခ်က္အရ ေန႔စဥ္ ၾကက္ဥစားျခင္းက ေလသင္တုန္းျဖတ္ျခင္းကို ၁၂ ရာခုိင္ႏႈန္း ေလွ်ာ့ခ်ေပးႏုိင္ေၾကာင္း ေတြ႕ရွိခဲ့ပါတယ္။

ဒါ့အျပင္ ၾကက္ဥဟာ ႏွလံုးေရာဂါအေပၚ ဘာဆုိးက်ဳိးမွ မသက္ေရာက္ေစတဲ့အျပင္ ႏွလံုးေရာဂါျဖစ္ႏုိင္ေျခကို ၃ ရာခုိင္ႏႈန္္း ေလွ်ာ့ခ်ေပးႏိုင္တယ္လုိ႔ ဆုိပါတယ္။

play

 

ၾကက္ဥဟာ ေအာက္ေသြးနဲ႔ ဆက္စပ္ေနတဲ့ ပ႐ိုတင္းဓာတ္ရဲ႕ အေကာင္းမြန္ဆံုး အရင္းအျမစ္တစ္ခုလည္းျဖစ္ေၾကာင္း သုေတသီေခါင္းေဆာင္ ေဒါက္တာ ဒိုမီနစ္ခ္အလက္ဇႏၵားဆုိပါတယ္။

Source & Photos : the Sun

ဤအေႀကာင္းအရာကို သင္ဘယ္လိုထင္ပါသလဲ။
AD

AD